×

O hiši Flamant


Hiša Flamant praznuje svoj četrti rojstni dan. Štiri leta po eni strani ni veliko, a so bila to leta, ki smo jih vsi, ki delamo, ustvarjamo v Hiši Flamant živeli vsaj z dvojno hitrostjo. Kot ob prihodu novorojenca smo sprva vse dneve preživeli brezpogojno predani skrbi za novo trgovino, jo ljubeče opremili in vzneseno naznanili njen prihod. Naše noči so bile kratke, dnevi izpolnjeni do zadnje minute. Izkušnja je bila nova in včasih smo tudi dvomili. Pa so nam stranke, ki so vsakič znova zadovoljne zapuščale Hišo Flamant, vrnile vero v to, da smo na pravi poti. Dejavnost je rasla in mi z njo.

S ponosom lahko povemo, da smo v štirih letih nanizali kar petinšestdeset celostnih ureditev interierjev domov in poslovnih prostoro, nemalokrat tudi z ureditvijo pripadajoče zunanjščine. V štirih letih je trgovino Hiše Flamant obiskalo veliko zadovoljnih kupcev. Brezčasnost Flamant stila je očarala mnoge, ki se redno vračajo. Nekateri pridejo tudi le po navdih, po nasvet, prijazen klepet, saj si v Hiši Flamant prizadevamo za pristen in topel stik s strankami. Mnogi izmed vas ste postali naši dragi prijatelji.

Kreativna sila, ki s pretanjenim občutkom za lepo, harmonično in človeku prijazno oblikovanje prostora krmili Flamant barko je gospa Špela Bizjak. S popolno predanostjo in empatijo ji uspe potrebe in pričakovanja strank  uglasiti z lastno kreativno vizijo. Vsakega projekta se loti s tolikšno zagnanostjo, kot bi bila urejala lasten dom. In prav dom poln topline in brezčasne elegance, funkcionalen pa kljub temu tak, da vzradosti oko, je dom kot ga ustvarjajo v Hiši Flamant. Dom, ki je iz tradicije ustvarjen za danes in tudi jutri.


Kontakt:

  • Telefon: +386 /5/ 995 16 83
  • Fax: +386 /1/ 426 30 18
  • E-pošta: hisa@hisaflamant.com
  • Naslov: Igriška ulica 8, 1000 Ljubljana

Odprto:

  • Pon.-Pet.: 10h - 18h
  • Sob. in Ned.: Zaprto